Visitfjallen.se - hela fjällkedjan året om!

VisitFjällen är den ledande informationskanalen för fjällresor året om. Här hittar människor ett samlat utbud av svenska fjällens ALLA möjligheter oavsett om det gäller sommarens äventyr eller vinterns hela utbud. En naturlig mötesplats mellan fjällens verksamheter och svenska fjällresenärer.

Planera din fjällresa snabbt och enkelt

Visitfjallen.se ger dig klara fördelar då det går snabbt och enkelt att planera din fjällresa. Du kanske inte känner till det breda utbud som finns i fjällen - och inte heller är bekant med de många riktiga fina pärlor till fjällorter vi har i Sverige. Det är just den helheten som vi på ett överskådligt sätt presenterar här på Visitfjallen.se. Du som är van att resa till samma fjällort kan hitta nya infallsvinklar!

Systemet passar alla - privatpersoner som företag och organisationer

Vi gör det egentligen mycket enkelt för den Svenska fjällresenären, allt från privatpersoner och familjer till företag och organisationer då vi har vi samlat alla fjällens aktiviteter och boenden på en och samma plats.

  • Aktuell året om - Sommar, Höst, Vinter och Vår

  • Hela fjällkedjan och enkla sökvägar

  • Filtreringsfunktion för aktuell säsong och avancerade sökmöjligheter

  • Beprövad teknisk plattform med hög funktions och användarvänlighet

  • Optimerad för fjällen och svenska fjällen.

Visitfjallen.se har ett brinnande engagemang för fjällen

Att ha engagemang är viktigt för oss. Vi arbetar hårt för att fjällens samtliga verksamheter tillsammans skall påvisa områdets möjligheter för allt fler besökare. Vi är själva hängivna fjällentusiaster och aktiva fjällbesökare under alla tider på året.  Vi känner starkt för fjällen och för folket i fjällen och skall verka som en drivande och AKTIV länk mellan verksamhet och resenär. Peder som är ansvarig och allt-iallo för hemsidans utveckling har en bakgrund som konsult åt OKQ8 och deras utveckling av rikstäckande reseaktiviteter till alla medlemmar. Har även tagit fram en omfattande utvecklingsplan åt Sveaskog och deras satsning för att stärka landets attraktionskraft inom området naturturism. Sedan ungdomsåren har det funnits ett stigande intresse och engagemang för bergs/-fjällmiljöer och taggas av både bekvämare fjällutflykter till längre vandringar i sveriges fjällområden. Mediavan sedan många år tidningsbranchen, men nybörjare på webben!

Ansvarigutgivare: Marcus Ståhl