Åre Fjällsätra

 • are-fjallsatra-vinter-vandrarhem

Plat Kategori: Boende, Jämtlandsfjällen, Edsåsdalen, Trillevallen, Undersåker & Järpen, Vandrarhem, Mat & Fest, Jämtlandsfjällen, Restauranger, och Edsåsdalen, Trillevallen, Undersåker & Järpen

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • My Ernevi & Wille Lindberg heter paret som driver Åre Fjällsätra sedan 2018. Innan de kom till Undersåker, drev de en lodge i Norge, i Hardangerfjorden närmare bestämt. De önskar er varmt välkomna till fjälls!

  Boende på Åre Fjällsätra

  Här finns 41 st rum med totalt 92 bäddar. Inget rum är det andra likt, förutom utsikten som från de flesta rum vätter ut över södra Årefjällen och den fina trädgården. Hela anläggningen har trådlöst WiFi. TV finns på alla rum samt aktuell information om events, aktiviteter och mat och dryck.

  I trädgården hittar du ett Orangerie, ett fjäll-spa med bastu och vedeldat badkar samt ett lekområde för barn. En gemensam bastu finns även inomhus.

  Närproducerat på Fjällsätra

  Här är maten närproducerad och ekologisk så långt det går. Man har också valt att vara en del av Fjällbete som är en ekologisk fårfarm i Åredalen. Här betar Gotlandsfår som ibland ofta erbjuds på menyn.

  Ostar från Oviken och Skärvången här i Jämtland, serveras gärna på anläggningens ostbricka. Fiskrökeriet i Järpen levererar tex. den varmrökta laxen som erbjuds med hjortronsås. Knäckebrödet kommer från Huså på andra sidan Åreskutan och tunnbrödet från Gäddede. Till och med Vinbärsaften härstammar från Jämtland och alla sylter på frukostbordet har de gjort själva.

  De har fullständiga alkoholrättigheter och tipsar gärna om lämplig dryck till måltiden.

  Fest och konferens

  På Åre Fjällsätra konfererar ni i en lugn och inspirerande miljö. H’är finns sex olika konferensrum där grupper mellan 6-100 personer får plats. Det gör Fjällsätra till en perfekt anläggning både för stora och små grupper. De gör allt de kan för att serva med hemlagad mat, go-fika, konferensmaterial och teknisk support om det behövs. I pauserna rekommenderar de gärna en promenad i närområdet eller i trädgården.

  Boka redan idag på Hotells.com

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *