Klövsjöfjäll

 • Klovsjofjall-vinter-fjallen-1000px
 • klovsjofjall-anders-backskog-1200

Plats Kategori: Boende, Jämtlandsfjällen, Övriga Jämtlandsfjällen, och Hotell & PensionatPlats taggar: alpinskidåkning och Hotell

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
TripAdvisor
 • Klövsjöfjäll är en gemytlig anläggning som erbjuder lägenhetsboende. I Klövsjö med omnejd hittar du både kulinariska och äventyrliga äventyr. 

  Klövsjö kallas ofta för Sveriges vackraste by och när man rullar in i dalgången förstår man varför. Här möter fjällen sjön och på ängarna betar kossor och utsikten sträcker sig flera mil över fjällvidderna. Klövsjöfjäll brukar kalla sig för en välbevarad hemlighet i de Jämtländska fjällen.

  Om Hotell Klövsjöfjäll

  Klövsjöfjälls hotell ligger vid foten av fjället med ski in ski out-läge. Hotellet drivs av andra generationer Backskog som för övrigt var med och startade upp skidanläggningen en gång i tiden- Lägenheterna, reception, restaurang, konferens, bar och relax finns i samma byggnad.  Relaxavdelning och konferens en våning ner. Sommartid är det bara ett stenkast till närmsta fiskevatten i Svartåstjärn. cykel- och vandringsleder hittar du också i närheten. Till golfbanan är det endast 3 km och det finns förmånliga golfpaket att boka direkt på hotellet eller i paket med boende.

  Skidåkning i Klövsjö

  Klövsjö är känt för sina utmanande pister som passar ypperligt för alla pistracers. Du hittar även ett väl tilltagen och varierande skidåkning för barn. Här har det hållits uppvisningstävling på 70-talet där bland annat giganten Stenmark deltog.

  Boende

  På hotell Klövsjöfjäll bor du i moderna dubbelrum och lägenheter upp till 8 bäddar. Relaxavdelningen ingår för dig som bor på hotellet.

  Konferens i Klövsjö

  På hotellet finns ett trevligt konferensrum som har möjlighet att husera 40 personer. Här finns wi-fi, projektor och bekväma stolar:)

   

  Nyhet: Som Visitfjällen kunnat rapportera om kommer hotellet att byggas ut under 2018-2020. Det blir en näst intill dubblering av antalet bäddar. Läs mer om nyheten på Hotell Klövsjöfjäll. 

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • 1 Recension “Klövsjöfjäll”

  1. Jenny Klövsjöfjäll
   Genomsnitts Recension:
   4
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Hotell Klövsjöfjäll är en fin anläggning i mysiga Klövsjö. Glad och trevlig personal.

  Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *