Klövsjö/Vemdalen Äventyr & Konferens

 • 5631852311_cec0734f93_o.1296x500

Plat Kategori: Aktiviteter, Härjedalsfjällen, Fjällvandring, Vemdalen, Hundspann, Vemdalen, Isfiske, Kanoter & Båtar, Vemdalen, Skoter, Vemdalen, Möten & Konferens och Härjedalsfjällen

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Upptäck Vemdalsfjällen med Äventyr & Konferens

  Vare sig du reser privat eller i tjänsten så fixar Äventyr & Konferens ditt nästa äventyr i Vemdalen Klövsjö. De erbjuder både stora och små äventyr och vilket du än lovar vågar vi lova att det blir minnen för livet. Är ni en konferensgrupp tar de hand om hela resan, allt från transfer och boende till middagar och äventyr. Ni får möjlighet att njuta fullt ut av den vackra naturen och sällskapet. Jan-Ola & Co tar hand om resten. Genom samarbeten mellan områdets olika aktörer kan Äventyr & Konferens erbjuda ett fantastiskt brett utbud som tilltalar de flesta.

  Vinteräventyr

  På vintern är några av de mest populära aktiviteterna Snöskotersafari, hundspann, vesselturer, isklättring och mycket mycket mer. Vad du än följer ed på så är det alltid i sällskap av proffsiga guider som gör att du känner dig trygg och säker.

  Upplev fjällen på sommaren

  Sommartid ligger fokus istället på fjällvandring och gärna i kombination med matlagning i det fria. Jan-Ola har koll på området och har en uppsjö av anekdoter som han bjuder på längs med vandringarna. Han är även en av guiderna under Vemdalens vandringshelg som kan vara ett bra tips om du vill vandra med guide och trevligt sällskap. Utöver vandring erbjuder Äventyr & Konferens även fyrhjulingsrace, fiskeguidningar, kanotuthyrning och mängder av andra fjällupplevelser.

  Läs mer om konferenser i fjällen. 

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *