Ristafallet camping, Café och Restaurang

 • Ristafallets-camping-sommar

Plat Kategori: Aktiviteter, Jämtlandsfjällen, Fjällfiske / Fiske, Edsåsdalen, Trillevallen, Undersåker & Järpen, Forsränning, Boende, Jämtlandsfjällen, Edsåsdalen, Trillevallen, Undersåker & Järpen, Camping & Camper, Mat & Fest, och Jämtlandsfjällen

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Välkommen till Ristafallets Camping

  Det finns många anledningar till varför du ska besöka campingen men mest självklara och populära är givetvis det mäktiga Ristafallet som du har utsikt över från campingen.

  Det spelar ingen roll om du enbart vill besöka fallet, äta i restaurangen eller bo på campingen i stuga, husvagn, husbil eller tält. På Ristafallet camping och restaurang finns där för dig och vill att ni ska trivas.

  Ristafallets camping är belägen nära E14 och därför den perfekta basen för att utforska allt som Jämtland har att erbjuda.

  Campingen är perfekt för den som älskar att fiska. I Indalsälven finns både harr och öring. Även för dem som älskar att vandra ligger Ristafallet bra till. Campingen ligger direkt vid St: Olavs vandringsled som går hela vägen från Selånger vid Sundsvall till Trondheim i Norge.

  Om Ristafallet

  Ristafallets vattenfall i västra Jämtlandsfjällen är en av de finaste i Sverige och går att se från campingen. Vattenfallet är 50 meter brett och har en fallhöjd på 14 meter.

  Ristafallets vattenfall är mest känt från att varit med i filmatiseringen av Astrid Lindgrens saga om Ronja Rövarsdotter. Filmen hade premier i 1982 och i filmen heter fallet Glupafallet.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *