Kallsedets Fjällcenter

 • 5961dc18cc411-camping1

Plat Kategori: Aktiviteter, Jämtlandsfjällen, Jakt, Övriga i Jämtlandsfjällen, Boende, Jämtlandsfjällen, Övriga Jämtlandsfjällen och Camping & CamperPlat taggar: Tillåter pälsdjur

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Mitt ibland fjällen, mellan vattendrag och sjöar, ligger Kallsedets Fjällcenter. Här bor du på camping, i stuga eller på deras vandrarhem. Här möts du av mäktiga fjäll, trollska urskogar och ändlösa fjällvyer.

  Välkommen till Kallsedets Fjällcenter!

  Här finns boendealternativ, butik, bensinmack och fjällcafé. På Kallsedets Fjällcenter finns 25 platser för husvagn, husbilar och tält av varierande storlek. Våra moderna stugor och rum erbjuder boende för upp till 4 personer. Stugor har eget kök och dusch/toalett. Kallsedets Fjällcenter är en anläggning som passar lika bra för privatresenärer som för (jakt)grupper och företag.

  Vandrarhemsrummen har eget vardagsrum och kök så att du kan laga din egen lunch eller middag. Gemensam dusch och toalett finns i nära anslutning till vandrarhemsrummen. Husdjur är välkomna på campingen, men har du hund skall den alltid vara kopplad på campingen. Du kan betala med kort. Campingen är en familjecamping. De har en åldersgräns på 25 om du reser utan målsman. Kallsedets Fjällcenter håller vi öppet från 1 jan – 31 dec.

  Tips om du ska besöka Kallsedet:

  PACKA RYGGSÄCKEN, SPÄNN PJÄXORNA ELLER KÄNGORNA OCH TA DIG UPP PÅ DÖRRSVALEN ELLER SULJÄTTEN.

  Anläggningen är medlemmar i Svensk Camping.

  Välkommen önskar,

  Jörgen, Mariska, Lieke och Karlijn Brouwer

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *