Sonfjällsgården Hotell & Wärdshus

Plat Kategori: Boende, Härjedalsfjällen, Övriga Härjedalsfjällen, Hotell & Pensionat, Mat & Fest, Härjedalsfjällen, Restauranger, och Övriga i Härjedalsfjällen

Profil
Profil
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Sonfjällsgården Hotell & Wärdshus är en trevlig anläggning mitt i Härjedalens. Charmigt boende och en restaurang som har öppet året runt. Här bor du i ett av anläggningens fjorton rum fördelat på två hus, gäster med djur är välkomna i ett av dem. Byggnaden är från 1892 och besitter mycket historia, restaurangen erbjuder endast härlagat & härbakat, helst av lokala råvaror eller råvaror de själva plockat från jord till bord. Sonfjällsgården ligger mitt i hjärtat av Härjedalen och har ett perfekt utgångsläge för alla möjliga aktiviteter, kanske Sonfjällets nationalpark som ligger endast 15 minuter bort.
  Har du frågor om sommar & vinteraktiviteter hjälper de dig gärna, mor & son hälsar dig hjärtligt välkommen till härliga Härjedalen.

  Kom och bo i ett av våra fullt utrustade och mysiga hotellrum med privat & funktionell toalett, tv, sittplats, morgontofflor och underbar utsikt mot Sonfjället som reser sig ståtligt där borta.

  Boka Sonfjällsgården på Hotels.com

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *