Strapatser Funäsdalen

 • strapatser_fram

Plat Kategori: Aktiviteter, Härjedalsfjällen, Äventyr & Spänning, Funäsdalen & Tänndalen, Fjällvandring, Funäsdalen & Tänndalen, Forsränning, Funäsdalen & Tänndalen, Möten & Konferens, Härjedalsfjällen, och Funäsdalen & Tänndalen

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Strapatser i Funäsfjällen guidar dig till fantastiska upplevelser och äventyr året runt. 

  Strapatsers kunder är allt från små och medelstora företag på konferens till busiga 8-åringar och adrenalinstinna ungdomar som vill testa nya aktiviteter och sina egna gränser.

  Naturen som Funäsfjällen erbjuder är något enastående och oavsett om ni vill ha rekreation eller spänning finns här ett stort utbud. Många gäster har nämnt att närheten till vackra fjäll, den varma personliga servicen och det rika utbudet av aktiviteter är något de uppskattar och anledningar att de återvänder.

  Alla Strapatsers aktiviteter kan utföras oavsett ålder och kondition.

  Om personerna bakom företaget

  De som driver Strapatser är Jon och Maria Wagenius.  Jon är född och uppväxt i riktiga fjäll – Funäsdalsfjällen medans Mia kommer från Stockholm. 

  Enligt Jon grundades Strapatser i ryggsäcken på pappas rygg. Där fick man sitta när man inte orkade gå hem själv efter fisketurerna. Att fiska och att vara ute på fjället är vårt gemensamma intresse och som tar majoriteten av familjens tid.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *