Fjällbäcken Lodge

 • fjallbacken-bruksvallarna-funasfjallen

Plat Kategori: Boende, Härjedalsfjällen, Ramundberget, Bruksvallarna & Ljungdalen, Stugbyar & Fjällstugor, Mat & Fest, Härjedalsfjällen, Restauranger och Ramundberget, Bruksvallarna & Ljungdalen

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Fjällbäcken Lodge är en av Funäsfjällens unika anläggningar, mitt på fjället i ingenmansland med en fantastisk utsikt och natur omkring. Ett ovanligt privat och väglöst boende mitt ute i vildmarken med kryssmarkerad vinterled som enda färdväg.

  Här ovanför byn Bruksvallarna i Funäsfjällen med utsikt över Mittåkläppen och Anåfjället hittar du Fjällbäcken Lodge. Sex sammanbyggda timmerstommar bildar lodgen som innefattar rustik matsal, sovrum och öppet kök samt jacuzzis och ett värdskap i världsklass. Anläggningen drivs av Jon och Mia i personlig anda och med en hög servicenivå.

  Vintertid är sista kilometerna upp till Fjällbäcken oplogad och då ingår snöskoter eller bandvagnstransport från parkeringen nere vid Ica Stigmyhrs.

  Restaurang – Helags Matsal

  Fjällbäckens matsal är uppkallad efter områdets högsta fjäll, Helags. I Helags Matsal garanteras en matupplevelse i toppklass. Måltiderna serveras i den stora matsalen med utsikt över fjällvidderna. På frukosten har kocken laddat med bacon, prinskorv, äggröra, rösti, nypressad juice, yoghurt, nybakat bröd och rykande gott kaffe som gör att du klarar dagens strapatser.

  Mycket ut av maten som serveras i matsalen, vare sig det är frukost eller middag, är lokalproducerad.

  Välkomna till en av härliga Härjedalens pärlor.

  Foto: Fjällbäcken.se

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *