Sälen Ski Lodge

Plat Kategori: Boende, Dalafjällen, Sälenfjällen, Hotell & Pensionat, Möten & Konferens, Dalafjällen, och Sälenfjällen

Profil
Profil
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Ett fantastiskt boende i fjällen

  Ett fyrstjärnigt lägenhetshotell byggt med inspiration från både den svenska fjällvärlden och den amerikanska lodgetraditionen.

  Ski Lodge är det perfekta boendet för barnfamiljer som vill ha nära till allt i Lindvallen som är en del av Sälenfjällen. Gäster på Ski Lodge tar sig lätt till Experium i anslutande byggnad med ett utbud av bl.a. bio, bowling, mat & nöje, gym, lekland, äventyrsbad, spa, saunavärld och butiker.

  Här  hittar ni ett bekvämt boende med moderna konferensmöjligheter i ett och samma hus. Skidbacken och vandringslederna ligger utanför dörren.

  Boende på Ski Lodge

  Här finns totalt 116 lägenheter. Här bor ni i mysiga lägenheter med 6 bäddar fördelat på 2 sovrum som lätt blir 3 sovrum med hjälp av en skjutvägg (1 dubbelsäng och 2 våningssängar), badrum med separat WC, kombinerat kök och samlingsrum.

  Konferera

  Konferensavdelningen har tre konferensrum med plats för 25-30 personer. Dessa kan öppnas upp till en stor lokal för upp till drygt 100 personer. För mindre sällskap erbjuds grupprum för ca 12 personer.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *