Pernilla Wiberg Hotell

 • Pernilla-wibergs-Hotell-sommar-fjallen

Plats Kategori: Möten & Konferens, Dalafjällen, och Övriga i Dalafjällen

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • I slutet av 2003 invigdes Sveriges skidlegend Pernilla Wibergs egna fjällhotell i Idre. På en fin södersluttning med perfekt ski in ski out-läge hittar ni hotellet som hälsar er välkomna för konferens eller privatresa.

  Hotellet

  Pernilla Wiberg Hotel i Idre är ett specialdesignat hotell för den aktiva fjällfantasten. Här finns en hel fjällvärld utanför dörren och ett förstklassigt boende med hög service. Rummen är luftiga med modern inredning och sköna sängar.

  I hotellobbyn kan den alpinintresserade spana in Pernilla Wibergs prissamling från sin skidkarriär med bl.a. medaljer från både OS och VM. Inga husdjur är välkomna att bo på hotellet som är djurfritt.

  Konferens

  Här finns en välutrustad konferensavdelning med plats för upp till 70 personer och hela fjällvärlden runt hörnet.

  Kombinera konferensen med utmanande aktiviteter både sommar som vinter. Skidåkning, skotersafari, fjällvandring, golf är bara några av aktiviteterna som erbjuds. Här har man lång erfarenhet av att sy ihop konferenslösningar som passar just varje grupps specifika önskemål.

  Telefon konferensbokning: +46 (0) 253 412 00
  E-post: konferens@idrefjall.se

  Relaxavdelning

  Här finns möjlighet att verkligen koppla av och släppa vardagens stress och måsten. Här erbjuds bastu med panoramautsikt, ångbastu, kallpool och sköna relaxstolar.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *