Join us

Vi jobbar för att ÖKA resandet till Svenska fjällen - och vill att fler upptäcker hela fjällens utbud. Vår webbplats erbjuder hela landet en mycket praktisk och enkel semesterplanering!

VisitFjällen är den ledande informationskanalen för fjällresor året om. Här hittar människor ett samlat utbud av svenska fjällens ALLA möjligheter oavsett om det gäller sommarens äventyr eller vinterns hela utbud. En naturlig mötesplats mellan fjällens verksamheter och svenska fjällresenärer.

Alla verksamheter bör öka sin tillgänglighet!

Att synas på Visitfjallen.se ger dig klara fördelar då er verksamhet snabbt och effektivt når ut till en bred publik som är i stånd att planera sin fjällresa. Många är ovetande om det breda utbud som finns i fjällen - och många fjällorter är helt okända för den breda allmänheten.

Vi gör det mycket enkelt för den Svenska fjällresenären, allt från privatpersoner och familjer till företag och organisationer då vi har vi samlat i princip ALLA fjällens aktiviteter och boenden på en och samma plats. I Visitfjallen.se kommer du att upptäcka ett mycket starkt marknadsverktyg - och inte minst en mycket engagerad partner för dig som vill utveckla din näringsverksamhet i fjällen.

Vi satsar stenhårt i sökmotorerna!

Vi har idag ett par tusen besökare i månaden som skaffar information och planerar sin resa via vår webbplats. Antalet människor som besöker oss är stadigt ökande då vi satsar mycket krut på att komma extremt bra till i alla organiska sökningar på Internets samtliga sökmotorer. Det innebär att vi kommer på Googles FÖRSTA sida om man söker på de flesta fraser som innehåller ordet "FJÄLLEN"

Annonsera på rätt ställe! Utveckla dina kontakter!

  • Du vänder dig direkt mot rätt målgrupp, dvs. de som just nu planerar att resa till fjällen
  • Du är kontaktbar för hela Sverige - och för alla mediekanaler som gör reportage om fjällen
  • Du erbjuds ett otroligt förmånligt ”prova på” pris på 1730:- för ett helt år.                 Ord. pris 3 000:-)
  • Du annonserar långsiktigt och varumärkesbyggande, samt för omedelbar försäljning
  • Med våra bredda och öppna sökord på webben är finessen att du tidigt fångar upp resenärer som inte bestämt sig för en specifik ort. Våra besökare är därmed öppna och tacksamma för alla härliga resetips i fjällen . Du kompletterar därmed dina lokala/traditionella informationskanaler på ett smart sätt.

Engagemang & Målsättning

Att vara en engagerad partner är viktigt för oss. Vi arbetar hårt för att din och fjällens samtliga verksamheter tillsammans skall påvisa områdets möjligheter för allt fler besökare. Vi är själva hängivna fjällentusiaster och aktiva fjällbesökare under alla tider på året.  Vi känner starkt för fjällen och för folket i fjällen och är en drivande och AKTIV länk mellan verksamhet och resenär. 

__________________________________________________________________________________

Kampanjpris på FJÄLLANNONS! endast 1 730:- för ett helt år!

1. Enkel Navigering på hela webbplatsen – gör den attraktiv för alla fjällresenärer!

2. Era kontaktuppgifter i översiktslista – med bild!

3. Snygg annons med bild och text för er verksamhet!

4. Aktiv länk till er hemsida!

5. Länk till er eventuella on-line bokning, eller er e-postadress!

6. Kartmarkering som tydligt placerar er geografiskt i området!

Annonsproduktion + tekniskadministration ingår!

(Endast moms tillkommer på angivet kampanjpriset.

Ordinarie pris för kommande år är 3 000:-)

__________________________________________________________________________________

Banner annonsering!

För banner annonsering kontakta oss för aktuella prisuppgifter!

Vid bokning av bannerannonsering över 3 000 kr ingår en enklare webbproduktion. Förutsatt att allt material kommer oss tillhanda digitalt och att korrektur går att skicka via mail.

Vid bokning av bannerannonsering under 3 000 kr tillkommer en produktionsavgift på 500 kr. Uppdatering av annons 250 kr. Vid friläggning eller annan specialproduktion debiterar vi 480 kr per timme. Moms tillkommer på ovanstående prislista.

Kontakta säljare!

marcus@visitfjallen.se