Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidanRES TILL FJÄLLEN

Att ta sig till fjällen är enkelt - du kan välja bilen, tåg, buss eller flyg.  Alla sätten har sina förtjänster och det är mer en fråga om dina egna behov och möjligheter. Väljer du att boka en paketresa till Svenska fjällen så har du det mesta klappat och klart från start.

Bilresa till fjällen

Med bilen har du flexibiliteten att röra dig mellan olika platser. Du som gärna hyr bil under fjällresan hittar flera trygga uthyrare hos oss på Visitfjällen.se

Tåg till fjällen

Tåget kör raka spåret, det är dessutom ett miljövänligt alternativ med bra komfort. Granska enkelt de olika tågoperatörerna här.

Paketresor till fjällen

Allt ordnat i ett och samma paket, ett enkelt smidigt och prisvärt sätt att åka till fjällen. Det finns färdiga paket till de flesta av skidorterna i Sverige, så kontakta någon av proffsen som vi presenterar - de kan fjällen bättre än de flesta!

Flyg till fjällen

Med inrikesflyget tar du dig snabbt till ett antal svenska fjällorter. Exakta avgångar och destinationer framgår på flygbolagens hemsidor.

Buss till fjällen

Busstrafiken i fjällen är väl utbyggd och du tar dig enkelt till alla de flesta fjällorterna, men även många mindre kända pärlor.

 

Har du ytterligare tips på bra resor till vinterfjällen så är du välkommen att kontakta oss på Visitfjällen. Vi lägger in allt som är av intresse för att vår publik skall hitta rätt resealternativ till svenska fjällen nu i vinter. Här kan både Sveriges befolkning och utländska besökare enkelt hitta möjligheter vad gäller tåg, flyg, buss och bil till fjällen. Du skall helt enkelt alltid hitta ett lämpligt resande till fjällen och här finns redan mängder av fina erbjudanden för en aktiv fjällresa under vintern. Vi söker även efter fler intressanta paketresor till svenska fjällen

 
 

Copyright © Fjällfrämjandet Visit Fjällen l   Powered by: Mediavault SiteSmart l   Ansvarig utgivare: Peder Lindgren

Senast publicerad: 170427 | Powered by SiteSmart