Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidanFJÄLLEN SOM MÖTESARENA

Många bokar fjällen för möten och konferenser. Här finns bra boende, mat och en exklusiv miljö som ger arrangemangen det extra. Aktivitets utbudet är brett och kan anpassas, så att de de passar alla i gänget. Fjällmötet sammansvetsar och sätter spår långt in i vardagen och tas gärna upp i fikarummet.

Konferens boende

Det finns otroligt mycket bra och mysigt boende i fjällen. Närheten till den storslagna naturen gör boendet levande och din vistelse minnesvärd.

Konferens mat

Maten  i fjällen handlar en hel del om lokala råvaror från som fjällröding, ren och älg området. Delikatesser på högsta nivå!

Konferens aktiviteter i vinterfjällen

Ert möte eller konferens kan kryddas med en massa spännande och intressanta aktiviteter. I fjällen erbjuds en variation  som  slår det mesta i landet. De konferens arrangörer du hittar här på Visitfjällen hjälper till att fixa det mesta vad gäller passande aktiviteter för er grupp.

Konferens lokaler

Arrangörerna ger mer information om lokaler och eventuell nödvändig teknisk utrustning i samband med ert möte

Resa till fjällen

Ni är snart i fjällen . Läs mer under fliken "RESA" här på Visitfjällen.se så hittar du lätt vad du söker.

 

 

Har du ytterligare tips på bra möjligheter till konferens i fjällen så är du välkommen att kontakta Visitfjällen. Vi lägger in allt som är av intresse för att vår publik skall hitta rätt mötes - och konferens alternativ i svenska fjällen. Här kan hela Sveriges föreningsliv och näringsliv enkelt hitta möjligheter vad gäller mötesplatser i fjällen. Du hittar helt enkelt alltid intressanta möjligheter för din konferens i Svenska fjällen  och här finns många fina erbjudanden för en aktiv fjällkonferens.

 

Copyright © Fjällfrämjandet Visit Fjällen l   Powered by: Mediavault SiteSmart l   Ansvarig utgivare: Peder Lindgren

Senast publicerad: 170427 | Powered by SiteSmart